PATROCINADORS:
¿Vols ajudar patrocinant la segona festa d´agermanats?

POSA'T EN CONTACTE AMB NOSALTRES

dijous, 19 de juliol del 2007

Diseny de samarretes

Ja esta acabant Juliol, Octubre esta cada vegada mes a prop, i els "agermanats" anem tancant cosetes... Ja vos hem parlat de la xaranga, uns 50 musics per poder gaudir pels carrers de Sueca. Vos hem comentat lo de "les orquestes", si, dos orquestes al mateix lloc i dia, sense parar fins la matinada... Orquesta Tabarca i Orquesta Titanic.

Arriba l'hora de presentar-vos el esbos de la que sera la samarreta de la festa. Este es:



Doncs ja esta quasi tot en marxa, encara necessitem algo mes...

Recorda que es una festa per a les Falles, per als fallers, per a Sueca, Perello i Mareny, i si tot va be (que aixi ho esperem) pels nostres majors...

Ficat en contacte en nosaltres. L'imatge de la teua empresa podria estar a la samarreta, la imatge de la teua empresa podria estar a la festa. ET NECESSITEM!!!!

4 comentaris:

Gemmeta ha dit...

Clar que sí Fep, així es.

Necessitem la vostra col·laboració, es una festa fallera, es una festa que mourà molta gent, i per això has d'estar ahí, has de participar!!!!

San-vala ha dit...

Molt bè fep, m'encanta el esboç de la camisa ¿i a vosaltres?...

Vos necesitem, col·laboreu es per una bona causa, es per conseguir una macrogermanor mai vista al nostre poble i si sobrem diners ja sabeu on van...

Ànimeu-se tots units ho conseguirem!!!!

Anònim ha dit...

Hola, és la primera vegada que escric a aquest blog, i és per dir-vos que podrieu ficar el preu de les propagandes i explicar un poc millor de quina manera pensaveu ficar-les, si sols pot ser a la samarreta o hi hauran més maneres d´anunciar-se.
Sort a tota l´organitzacó d´aquest event, serà genial.

Amic fep ha dit...

Amic faller, tens, a la part de dalt d'aquest blog, un enllaç on pots enviar un correu electronic i preguntar el que vullges, gustosament la gent de l'organitzacio et respondra a la pregunta.