PATROCINADORS:
¿Vols ajudar patrocinant la segona festa d´agermanats?

POSA'T EN CONTACTE AMB NOSALTRES

dijous, 13 de setembre del 2007

PROGRAMA FESTIU

A falta de retocs d'última hora, ací vos deixem el programa festiu i els horaris de l'event del proper dia 12 d'octubre. Qualsevol modificació sobre aquestos horaris i/o actes, serà degudament informada a través dels blogs fallers, i dels representants de cada falla a l'organització de l'event.

PROGRAMA AGERMANATS 2007
12 d’OCTUBRE de 2007
AL MATI:

A partir de les 11 hores, al Parc de l’Estació, podrem gaudir d’un Parc Infantil amb atraccions inflables i regals per als més menuts
Al mateix temps, als stands de l’organització disposarem d’una degustació de refrescs.


A LA VESPRADA:

A partir de les 18 hores, concentració al Parc de l’Estació de tots els participants en la cercavila.
A les 18’30 hores, lectura d’un manifest per la germanor fallera, a càrrec de l’organització de l’event.
En finalitzar la lectura, inici de la cercavila, que transcorrerà pels carrers: Sequial, València, Cerrillo, San Cristòfol, Mercat, placeta de San Pere, placeta Rosanes, Cullera, La Punta i Parc de l’Estació, on permaneixerem de festa amb les xarangues, fins que s’aprope la nit.


A LA NIT:

A les 21’30 hores, concentració dels participants al Polígon Industrial, a la zona delimitada per l’organització.
A continuació començarà el sopar.
Sobre les 00’00 hores, relectura del manifest per la germanor fallera i disparada d’un castell de focs d’artifici
I com a fi de festa, gaudirem amb la música de dos grans orquestres del panorama autonòmic: TABARCA i TITÀNIC, que ens oferiran el seu espectacle fins a altes hores de la matinada.

27 comentaris:

maretta ha dit...

que guay, mola mogollo el plannig, sera un dia intens, mos ho pasarem de lujo.
Crec q lo q mes impactara alomillor es tanta gent junta en la xaranga, totes les falles una.

morales ha dit...

sera impresionant vore a tanta gent amb una xaranga pels carrers centics del poble, no podem faltar.

Anònim ha dit...

Hola!! primer que res, enhorabona, sera la millor festa que tinga Sueca segur.I volia fer-vos una pregunta: sols ens podem apuntar els fallers que estem a les comissions falleres o pot vindre gent que no siga fallera?? (sempre que es compre el seu ticket, clar)
Espere la vostra resposta, gracietes!

Anònim ha dit...

HOla! pot vindre cualsevol persona siga fallera o no, com tu be dius sols s´ha de comprar ticket i ja está.
Anem a pasaro de p.. m..!!!

Anònim ha dit...

Es una bona opció per a la gent que no siga fallera,ho siga per un dia.........

Animeu-se a partcipar!!!!!

Ja fa olor a polvora!!!!!

Anònim ha dit...

jaja m'alegre molt k m'hajau contestat i m'alegra saber que la resposta es positiva. Pense que es una manera de fer-los el cuket a la gent que no es fallera per a que s'apunte. Bueno, moltes gracies, i seguent així, espereu-vos molta més gent!!
Anim i avant, i espere que es repetisca durant molts anys més!!

Anònim ha dit...

Amics i amigues AGERMANATS de Sueca... moltíssimes gràcies pels vostres missatges al foro de la meua falla! Solc emprar el nick de Colatillo al foro, però darrere de Colatillo s'amaga Enrique, el mateix que vos enviar aquella carta "des d'Oliva"... No tinc paraules! Ara ja tenim el nostre AGERMANATS en girar el cantó, que no serà tan impressionant com el vostre... però serà un dia pel record. Per cert, cinc fallers d'Oliva -entre ells jo- prompte vos confirmarem la nostra assistència al vostre AGERMANATS!! Vos desitgem el millor i esperem que una vegada celebrada la nostra festa, puguem doanr-vos molt bones notícies! Un abraç i VISQUEN ELS AGERMANATS!!

Carlos Miragall ha dit...

Ja ho sabeu amics, 5 tickets més... Jejeje

Anònim ha dit...

A l'AGERMANATS d'Oliva ja tenim spot promocional. L'hem publicat a les webs i també al Youtube, on es descarrega més ràpid. L'enllaç és aquest:

http://es.youtube.com/watch?v=idMrOO2IQV0

Espere que vos agrade i... sí, cinc tiquets més! Un abraç!!

Anònim ha dit...

Una cosa, si féu click al meu nick (d'aquest últim missatge) s'obrirà directament l'spot... MIL GRÀCIES, AMICS I AMIGUES AGERMANATS!!

Anònim ha dit...

em pareix molt be que es copiareu el titol de la festa AGERMANATS mes o menys el mateix tipus de format, pero veig que eu agafat moltes coses o moltes idees nostres
lo de tots amb una mateixa camisa, el spot, etc,,,, i als mitjans de comunicacio donen relevancia de sers el pioners en akest tipus de acte i eu veig injust i per ahi sino que no vaig a pasar. espere resposta vostra, sino tambe utilitzare els meus mitjans per desaprovar-ho etc...

Carlos Miragall ha dit...

Shhhhhhhhh!! Haya paz amigos, haya paz.

Anònim ha dit...

vuik resaltar que es la opinio meua personalment, igual un poc..nose con di-ho (calento9 i espere ekivocar-me) i per descontat es un amenaça ni res per el estil sino k nou eu veig molt clar, o desde el meu punt de vista veig moltes concidencies, pero torne a dir k es meua la opnio i no de la organitzacio de agemanats de SUECA que de segur que molts no opinaran com jo pero en fi eu veig aixina igual son els nervis per k sapropa tot,si per algu el e ofes o la sentat mal la meu disculpa...

San Karrega ha dit...

No face mala sang... el colatillo crec que ho ha aclarat tot al seu foro...

No hi ha que donar-li tanta importància...

Anònim ha dit...

ja se que eu a aclarit, i segur k a segut un mal entens dels periodista com casi tots els periodistes pero magradaria vore la noticia sensera, perque per molt que eu aclarisca al seu foro, lo publicat es lo publicat i es lo que el lector a llegit, perdoneu pero....

Anònim ha dit...

Mira, juanet... primer que res dir-te que sou tan pioners com nosaltres! El que vaig aclarir és que ningú imita a ningú i que si nosaltres hem adoptat el nom d'AGERMANATS va ser de mutu acord i de bon rotllo. Tant la vostra festa com la nostra s'han gestat al mateix temps, desconeixent els uns el treball dels altres. A Oliva portàvem molts anys amb aquesta idea al cap i va ser a partir de març quan decidírem de fer la festa. A mi no m'ofens, allà tu! Per cert, lo de la samarreta i lo del spot... crec q sobren els comentaris! On has vist una festa d'aquest estil sense samarreta? Nosaltres fem altres festes (cada comissió en particular) i samarretA, SEMPRE! En quant a lo del spot, què vols que et diga? Que tampoc es poden comparar l'un amb l'altre, amic juanet!!... Ha estat pensat i fet i a última hora, però més val tard que mai. Crec que ací no es tracta de massa coincidències, es tracta que treballem per un mateix fi i cadascú ho estem fent el millor possible. Però res d'imitació, coincidències estranyes o aprofitar-se'n... el periodista no es va documentar i per això ho vam voler aclarir, res més. Si aquest es l'esperit amb què van a rebre'ns a Sueca, si anem el 12 d'octubre... "apaga i vámonos"...

Anònim ha dit...

Amic Colatillo,cada persona te una manera de pensar i de entendre les coses.Com fallera i Suecana t.asegure que no trobaras mals rollos,tots estan impacients per aquesta festa d.Agermanats i sols anem a pasaro be i disfrutar en Octubre de les xaranges,la polvora,orquestes i amb la gent que viu el mateix que tu ser faller.
PD.De veritat se ho pasareu be sera impresionant.!!!!

Anònim ha dit...

a mic colatillo, el espirit si vens a SUECA et soprenda de segur i seras o serue rebuts amb els braços oberts i jo el primer, ja e comentat k me ekivokava segur i a segut un calento,i k desde el meu punt de vista e vist coses extranyes res mes, sols desde el meu punt,i t asegure k et soprendas del bon ambient k hi ha entre tots i per a res volia akest enfrontament i si t a molestat et demane disculpes,yeeee i lo del spot la veritat k el teniu kurrat, pero en fi aixo a fet k nosaltres ens anem a currar mes,jejeje, ires esperem k vingau, un abraç per a tots els fallers de oliva,per cert k sempre k e anat com a membre de la j.l.f ens tratat molt be

Anònim ha dit...

A mi no m'ha molestat res, ni m'he sentit ofés i sé que l'ambient faller de Sueca serà immillorable, tant o més com el d'Oliva. Coses estranyes jo no en veig... hem estat en contacte des que ens vam conéixer per la red i a més rebent informació mutuament d'ambdues festes. I per descomptat que molt bon rotllo! Però si vos tinc enllaçats des de la web de la meua falla!! A passar-ho bé i desitgeu-nos sort, però ja sabeu... cadascú som únics i tenim una manera de treballar. Per mi teniu excel·lent! Jo estaria molt orgullós si altres pobles seguixen el nostre exemple. I en quant al disseny de l'slogan, etc... si s'assemblen... em reitere: jo estaria molt orgullós que la meua tasca servira a altra gent. Seria bona senyal, no? Un abraç i estigueu tranquils que tot vos sortirà bé!

Anònim ha dit...

Hola!! vosatros que esteu més posats, els tickets on els podem aconseguir?? La mateixa falla els te per a vendre'ls o em d'anar a altre lloc?? ho dic perque les dones de la meua falla es reuneixen demà, i si la mateixa falla els té aniriem demà a pels tickets.
Ei, moltes gràcies!!

Amic fep ha dit...

Fallera del Mercat, tinc entes que Abel es deixara caure dema per la vostra reunio. En la vostra comissio els que porten el tema dels tickets son Abel i Sandro.

Xuso ha dit...

fallera del mercat, també en un moment de la reunió (a mitjan reunió). Ens pasarem amb samarretes, per a que vejeu el tallatje i demaneu el que més vos agrade. Així que per favor, implique a la gent per a que vaja a la reunió... i al´´i, demà a mitjanit, ens vejem,.

Una abraçada

Anònim ha dit...

Ostris!! sta super be k se paseu i tal, l problema es que nosaltres no ens podrem quedar tota la nit a la reunió. No sabreu a quina hora vindreu més o menys no??Bueno, sino coincidim no passa res, ja vorem com ho fem per aconseguir els tickets, val?
Gracietes!!

Xuso ha dit...

Canvi de plans amiga fallera del mercat, vaig parlar ahir amb Abel i com hu tindrem l'horari molt ajustat. Ell m'ha dit que parlarà amb vosaltres (comissió femenina) i vos emplaçarà a la reunió del dilluns dels homes i allí estarem amb les samarretes per a que les pogueu vore.

gràcies

Anònim ha dit...

Perfecte, el dilluns podrem anar sense problemes. Quan sapies hora i lloc m'ho dius i alli estarem.
Moltes gracies!!

Anònim ha dit...

Amics AGERMANATS, a Oliva el temps ens ha jugat una mala passada i degut a les condicions climatològiques d'aquest cap de setmana, no hem tingut un altre remei que suspendre la nostra festa de germanor. Anit, a última hora, encara manteníem l'esperança que les plutges amainaren avui dissabte. Però ni fins els més pesimistes s'atreviren a aventurar un temporal com el que hem patit. Els fallers i falleres hem assumit les conseqüències i donat que el lloc destinat per a la festa no sumava les condicions necessàries per resguardar-nos de l'aigua, aquest matí s'ha decidit d'aplaçar l'AGERMANATS per a la data més propera i convenient possible. Els organitzadors estem destrossats i encara un tant desorientats, treball, esforç i il·lusió... al trast per les fotudes tormentes. No obstant, ja estem treballant de valent per convocar quan abans millor una nova data i reunir tots els fallers i falleres d'Oliva, tot i intentant d'icloure noves millores a la programació i reunir un nombre major de fallers i amics de les falles. Vos desitgem tota la sort del món, al temps que ens fiquem de nou a treballar per celebrar com cal aquest acte tan rellevant i de suma importància per a les falles del nostre poble, Oliva.

Anònim ha dit...

Sols de llegir aquestes coses se m'ansen el cor en flama,com diria la canso...me plena d'orgull ser fallera i poder gaudir de tots els esdeveniments que ens proporcionen les falles.

Sols em queda dir una cosa...

Visca Valencia,les falles i la Ronda País Valencia!

karla