PATROCINADORS:
¿Vols ajudar patrocinant la segona festa d´agermanats?

POSA'T EN CONTACTE AMB NOSALTRES

dijous, 2 d’octubre del 2008

Agermanats 2008, ja es una realitat...

El proper disabte Agermanats 2008 alçarà el teló i Agermanats 2007 quedarà en el pasat. Començarem pel matí a l'Estació on els nostres fallerets i falleretes podran disfrutar de tota clase de jocs i activitats infantils patrocinat per Sueca Parc, tambè hi haurà una rifa per a xiquets i una rifa per a majors i per concluir el matí infantil farem una Globotà promocionada per Star de Festa. Seguirem per la vesprada amb la cercàvila, tots units per una mateixa causa la festa fallera de Sueca, Perelló i el Mareny, anirem tots en camises grogues patrocinades per Fustes Bonet, Sueca Parc, Utxana Katering, Pizzeria Drac i Masesa Clean. Després de la cercàvila vindra el gran sopar de germanor, el castell de focs i per finalitzar ball amb l'Orquesta Titanic. Açò es un xicotet guió del que serà la festa, ara vosaltres teniu que disfrutar a la vostra manera però volem recalcar que disfruteu en coneixement i demostren al poble de Sueca que els fallers allà on anem savem comportar-nos, l'any pasat donareu example, aquest any esperem que senteu càtedra amb el vostre comportament.

Aquesta festa no havera segut posible sense l'ajuda dels patrocinadors dits avanç més Construccións Alapont i Falles Tot l'Any que tambè han sigut patrocinadors i com no sense l'ajuda del xicotet comerç que ha eixit al cartell. A tots ells en nom de l'Organització d'Agermanats els donem les gràcies per la vostra col·laboració. Però els valents i valentes han segut els organitzadors i la gent encarregada en cada comisió de vendre tickets, vosaltres sou la força d'aquesta festa, si cadascún de vosaltres no havera ficat ixe granet d'arena Agermanats 2008 no havera existit.

Durant l'any hem tingut moments crítics perquè la cosa estava fotuda, ja que les empreses es costava soltar diners degut al moment de crisi que estem atravesant, moments crítics degut a què la venta de tickets no cubria l'event i es que els fallers som l'ostía guardem apuntar-nos a última hora a tot, moments crítics... Es dir hem patit però ixe sufriment ens ha fet unir-nos més per un objectiu comú, que es la Festa Fallera. Per a mi cadascú dels meus companys es mereix el meu respecte i admiració i gràcies a la vostra feina Agermanats 2008 es una realitat. Lo fàcil es triumfar, lo difícil es mantindret i gràcies al vostre afan de superació hem arrivat fins ací.

La festa serà diferent a l'any pasat perquè NO PLOURA!!!, per a mi els objectius de la festa ja estan cumplits, el primer era fer un dia de germanor entre totes les falles on deu reinar l'amistat i el civisme. El segon es que el presupost ja esta cubert, això vol dir que traurem beneficis per donar-los a l'Asociació Contra el Càncer.

Per finalitzar donar les gràcies als patrocinadors per col·laborar, als fallers i falleres per participar, a l'Ajuntament per donar-nos permisos i deixar-nos el que necesitem, a la Junta Local Fallera per la seua col·laboració desinteresada, però en especial done les gràcies a cadascú dels meus companys i companyes de l'Organització i a la gent que sense estar en l'Organització ha venut tickets de manera desinteresada a les seues comisions, SOU GRANS!!!!, I QUE EL RULO NO PARE!!!!

12 comentaris:

Amic fep ha dit...

De res...

Xuso ha dit...

Som grans perquè estem al teu costat, amic!!

I si plou, caragols!!

ENHORABONA A TOTS!! i ara a disfrutar, la feina està feta..

unrodabars ha dit...

Que el rulo no pare....i el dissabte a treballar per a ficar el "brotxe" a tots estos messos!!!

Em sume al teu agrïment als nostres companys i et fique a tu també,GRACIES!!

karla ha dit...

Per a mi tot açó ha sigut una molt bona experiencia, i m'alegre molt de haver entrat en aquest cercle i haver-vos conegut a tots!

Sí!sou grans!

Anònim ha dit...

a per ells, i que el rulo no pare...
Ja teniu que pensar per al 2009.
AMUNT!!!!!!!

rojuel ha dit...

Jo reitere les gràcies a tots: colaboradors i patrocinadors, organització i participants, tots són necessaris per dur endavant la festa.

Per la meva part dir que ha sigut un plaer formar part de tot açò i sobretot fer-ho al vostre costat

San Karrega ha dit...

JO TAMBIÉN TE QUIIERO!!!....

Mariquita!!... Ploraràs el dissabte?!!...

jejejejejee

karla ha dit...

Hem fareu plorar a mi també o que??vinga xiquets, que el dissabte a estes hores ja estarem casi tots a l'estació apunt per al passacarrer!yujuyuju!!

PREPARATS, LLESTOS.....

San-vala ha dit...

No crec que plore i si ho faig que pasa...

Com diu la meua mare si es per alegria, plora fill meu, plora...

Amic fep ha dit...

Dia 4 festa... juuuuuuujuuuuuuu

Dia 5... resaca.

Dia 6... dimi.....

Enhorabona i gracies a tots.

Anònim ha dit...

vaix a mercadona i torne.stop.cambit.stop.talle.stop

Anònim ha dit...

com esta el tema stop.esteu locos. stop. vas a comprar casalla, veritat?.stop. retalle.stop i gol.stop