PATROCINADORS:
¿Vols ajudar patrocinant la segona festa d´agermanats?

POSA'T EN CONTACTE AMB NOSALTRES

dijous, 24 de maig del 2007

Aclarim coses...

El grup de fallers que està intentant montar l'event que tots coneguem, queda de nou per realitzar una de les reunions setmanals, tretes del temps d'oci personal de cadascu, i evidentment sense cap ànim de lucre, es a dir, ho fem perquè volem i el més important, sense cobrar un duro...

Està vist que moltes vegades, les redaccions de les cartes, pel molt cuidat que estiga el seu lèxic o la seva composició, no serveixen per a res. Es més, des que vaig arrivar la passada nit a ma casa, sabia, tenia la necesitat d'escriure aquest article, explicant clarament, parlant en "plata" per explicar que collons es el que pretenem i tot el que envolta a aquest projecte de germanor...

"Estos de l'internet" com ens diuen alguns, son els fallers de diverses comissions que tenen la culpa que els ultims mesos heu sentit agermanats, germanor, falles... i moltes altres paraules que definirien l'econtre.

Però no vaig a embolicar més les coses i seré el més ràpid i concís posible:

1. QUE ES AGERMANTS 2007?

Es un encontre, diguen festa que intenta reunir, intenta crear un dia de germanor entre els fallers de les diferents comissions del Perello, Mareny i Sueca. Simplement això, no te res que vore amb cap partit politic... NO ES UN ACTE POLITIC.

Tampoc es tracta de ninguna quedada entre els fallers per organitzar un MACROBOTELLON (que això també ens ho han dit)... La finalitat de l'event no es quedar i engarrofar-nos, es viure com qualsevol dia de falles un dia de festa.


2. PERQUÈ EL DIA 12 d'OCTUBRE?

Altra concepte que m'ha fet molta gràcia. Remitint-me a lo de concepte politíc... Asignar una data per a un event d'estes característiques no es fàcil perquè tens que tindre en compte: que si actes de festes del poble, que si actes de la JLF, que si despedides i bodes i altres coses... com comprendreu, la data no ha estat triada a l'atzar i te la seva lògica.

Encontra dels que alguns opinen, NO VOLEM REVENTAR EL DIA DE LA HISPANITAT... Ens ham acusat de ser independentistes (tornant al tema de la politica) que volen fer un acte de caire politic on es faran actes per la independencia amb muixerangues, castellets i coses d'eixes... INCREIBLE!!... m'agradaria que reflecionarem: a cas alguna vegada em dit alguna cosa que estiga relacionada amb politica?!!... No, veritat?!...

En fi, 12 divendres, festa nacional, alguna que altra boda hi haura però no moltes... que més dir-vos, que sobren els perques...


3. COM HO FAREM?

Estem quedant per a trovar la manera de financiar l'event. Està clar que les comissions NO tenen que pagar res com a comissió.

A cada faller/a se li cobrarien un diners simbolics, per exemple, posem 10 € (però només un exemple)... De fet, l'organització no cobraria un duro, ho fem per amor a l'arte i perquè veguem un projecte bonic i que val la pena lluitar per ell.

Es traballa també per trovar patrocinador, gent que col·laborar amb la seva publicitat per donar suport a aquest acte.

Tot el benefici que es traguera, aniria a DONAR-SE A L'ASIL DELS ANCIANS... No volem quedar-nos res...


4. QUE FAREM?

La idea es quedar i fer un acte purament faller: el passacarrer. Amb la finalitat de passetjar per Sueca i mostrar a tots els fallers de diverses comissions units per un dia desfilant pel poble, sense anar disfressats ni separats per comissions que pa això ja tenim la cavalcada i la visita.

La finalitat no es anar tot engarrofats per ahí parant l trànsit i tot aixó, que per aixó, montem una despedida i ja està... El qui crega açó està molt equivocat.

S'explicarà quin recorregut es farà, tenint en compte no molestar mai als cotxes i intentant no anar mai contra corrent, es a dir, contradirecció.

Es farà un sopar de germanor per a tots els inscrits en l'event... Es llegiran els seus corresponents manifestos, torne a recordar per si lo de manifest li pareix raro o politic, es llegirà un escrit, un carta, un text, on explicarem i donarem a conèixer el vertader sentit d'agermants...

I després una discomòvil o orquestra (estem treballant en aixó) per amenitzar la vetlada... PER A TOTS!!!... No només per als fallers... La festa al igual que les festes de Sant Josep, les compartim amb el poble, obrim les portes.

De fet, no anem a montar un macrobotellon, perquè hi hauran barres que tindran beguda amb preus populars... No cal que especifique que son preus popular que ja ho sabem tots...

NO volem molestar al gremis d'hosteleria i tot aixó, no va en nosaltres, ho fem per fer una festa de GERMANOR, d'encontre entre falles, de reunir-nos tots plegats...





A estes altures ja ens han eixit tot tipus de detractors dient que ho fem per engarrofar-nos, per coses politiques, per guanyar duros... A aquestos infeliços, espere que haja aclarit un poquet les coses i sinó es una llàstima que no vegau aquest projecte, aquest somni que estem intentant montar...

I un consell per a la resta: els meus pares m'han enseyat a lluitar per el que crec i a perseguir els meus somnis i es el que estic intentant junt amb un grup meravellòs de gent que comaprteix el mateix somni... No mireu darrere i tirem endavant, entropessarem, esquivarem el que faça falta i ho explicarem tantes vegades com faça falta...

Si algun li s'ha quedat algun dubte només te que preguntar al comentaris o enviar-nos un correu a agermanats@ara-vinc.com


Moltes gràcies per la vostra paciència...

14 comentaris:

Amic fep ha dit...

Mes clar, l'aigüa.

Com a membre de l'organitzacio del event estic al 100% amb les paraules del meu amic San Karrega.

A vore, festa politica, perque? macrobotello, perque? No ho entenc.
Si vejem les coses desde eixe punt de vista... La Presentacio de la Fallera Major de Sueca, es un macrobotello? Hi haura una barra i un ball... La Visita de Cortesia, es un macrobotello? Els fallers eixen al carrer amb veguda i van begent...
La Cavalcada del Ninot, es un macrobotello?
I fora de Falles, els concerts a Sueca, son macrobotello? Les Paelles nocturnes, torra nocturna, etc... son macrobotellons?

No se, estic un poc desconcertat, no ho entenc, qualsevol acte public, on es coloque una barra, es un macrobotello?

I, aixo de que es un acte politic... crec que es veritat, esta convidat ZP, Rita Barbera, Carod Rovira, Arnaldo Otegi, i companyia... PER FAVOR!!!!!!
Acte independentista... PER FAVOR, es un ACTE FALLER!!!!!

Pense que el unic politic que estara al acte sera Kiko Ortola, i com a faller, no com a politic.

Crec que la gent que esta intentat no tirar avant aquest gran event no han parat a pensar un acte d'aquestes caracteristiques el que podria supondre per a les Falles de Sueca, Perello i Mareny.

Som un grup de fallers, que volen fer coses entre fallers i per a fallers, i intentem ajudar a les Falles i a la Junta Local Fallera. Pensem que aquest organisme ja te prou feina, aleshores, hem pensat tirar-los una maneta, i no com altres, que soles volen tirar-los i tirar-mos una maneta pero al coll.

Per favor, un poc de REFLEXIO.

Xuso ha dit...

Eres gran amic San Karrega, no si si a algú després d'aquesta explicació li pot quedar algún dubte... que de segur que ix algú.

Però ahi estarem nosaltres per anar a explicar aquest projecte, aquest somni on faça falta, per nosaltres no quedarà, ja que a mi ningú em llevarà la il·lusió de treballar per què el mon faller de Sueca disfrute d'un acte de germanor sense distincions de cap tipus.

Carlos Miragall ha dit...

Enhorabona Xuss, però realment has escrit açò a les 8 del matí? Joder! Veig que foreu molts els que no es gitareu tranquils. Jo em vaig quedar mirant "el concurs de monòlegs" de Canal 9 d'ahir on participava Font de Mora. Increible també!

Però pel que em respecta i com a part de l'organització, estic totalment d'acord amb les teues paraules i així els ho farem sentir hui a totes aquelles persones de la JLF que ho desitgen.

Natalia ha dit...

Molt be San Ka, si clar esta,la qüestio, seguent realistes es que cadascú ha fara lo clar que vuiga, pero contant que nosaltres sabem el que volem i el que no volem i tenim les idees clares, podrem defensar-ho a capa i espassa.

SPIELBERG ha dit...

Millor no ho podies explicar. Ara si algú insiteix en que és el contrari ja és per que ho fa a proposit i va en contra de l'acte.

Anònim ha dit...

Jo solament vull afegir una cosa: No hi ha més cec que aquell que no vol vore.
Totes estes explicacions aniran molt be per a la gent racional i amb un mínim de nivell intelectual que ho llegirà i ho entendrà. Desgraciadament els nostres detractors no crec que entren a la nostra web i es paren a llegir el que hem posat.

San-vala ha dit...

Olé, olé, olé, Gran Maestro. Es poc dir més alt però no més clar. Nosaltres portaren este event avant, si volen ens poden ficar tots els obstacles que vullguen, però tinguent aquesta quadrilla d'amics fallers al meu costat en dona igual el que hem diguen, perquè RESISTIREMMMMM!!!!!!

L'únic que pouc dir es que es deixen de dir xorrades i que es paren a pensar el que estem fent una GERMANOR FALLERA ENTRE TOTES LES FALLES DE SUECA, MARENY I PERELLÓ. Una festa mai vista i a la qual ens uneix el nostre amor a la festa fallera.

rocio ha dit...

Estic amb tots vosaltres AGERMANATS¡¡¡¡¡¡¡

Jo pense que molta gent ha parlat sense saber, sense preguntar i de ací ve el cacau....

Altres ofesos per no controlar aquesta festa, encara que nosaltres estem oberts a tots aquells que vulguem participar.

I per últim som joves però amb coneixement i capacitat igual o mes que alguns majors, per poder dur endavant aquesta festa.

Gemmeta ha dit...

Molt be San Ka!!, ahir no vaig poder fer el comentari, però hui si.
Estic totalment d'acord amb tot el que has dit.
Estava mes que clar, que hi haurien comentaris i dubtes, però lo que no pensava, era que els comentaris serien a nivell de que volem fer un macrobotellon o un acte polític, com es diu per el carrer. Per favor!!!!.

Supose que ara els haurà quedat clar el significat d'agermanats.

LLUITEM PER LA GERMANOR ENTRE LES FALLES!!!!

Anònim ha dit...

Mare d deu jaja, m'he kdat a quadros, no sabia res d cap acte faller pal 12 d octubre. Aixo per a apuntar-se k s'ha d fer? nar a la falla i preguntar?? o avisareu x aci??
me mola la idea xo voldria saber algo mes sobre l tema. vinga a pasar-ho be!!

Xuso ha dit...

Hola Amic, si vols més informació sobre l'event a la teua falla et podran informar, però a més a més, escriu-nos un mail al correu agermanats@ara-vinc.com indicant-nos a quina falla pertanys i preguntant-nos tot el que vullgues saber i rebràs resposta d'inmediat.

Gràcies

cento ha dit...

hola companys, volia fer un xicotet comentàri en relació al publicat per amic fep. a les falles trbarem tot tipus de simpaties i militàncies politiques, des de l'extrema dreta fins a esquerra però la festa del dia 12 es a banda de la politica es falla, falla i mes falla, per tant hem d'anar totes i tots els fallers de Sueca, el Perelló i el Mareny. vinga, no es deixeu intimidar per el comentàris que us arriben i a per feina que el 12 serà un dia gran, mol gran per a les millors falles del món mundial.
ps: els frikis també poden vindre.

Amic fep ha dit...

Gracies pel teu comentari Cento, ens vejem alli.

Anònim ha dit...

enhorabona per l´article, de segur que la festa es un exit,pense que ha quedat tot molt clar, per si algu tenia algun dubte...res de macrobotelló ni de tonteries, simplement FESTA FESTA I MES FESTA...de lujo,segur que jo no falte allí ens vorem tots.No vindra mal una festeta per a celebrar les falles al mes d´octubre