PATROCINADORS:
¿Vols ajudar patrocinant la segona festa d´agermanats?

POSA'T EN CONTACTE AMB NOSALTRES

dimarts, 13 de novembre del 2007

El punt i seguit...

Bon dia a tots i a totes, si!!!!! no estic trevallant però gràcies al meu amic fep he pogut penjar l'article pel matí. Encara que vos paregua que sempre estem punxam-nos són bons amics i el més important ens tenim un gran respecte, l'un a l'altre que es el que conta.

Bueno hui parlare d'un aconteixement per a mi i per als meus comapanys històric, bònic i la culminació d'una gran tasca duta a terme per un grup meravellós de fallers de la nostra població, del Perelló i el Mareny. Després de moltes i moltes reunions, de pagar a uns de pagar altres, de cobrar coses pendents com propagandes... la setmana pasada el nostre amic fep ens presenta un dossier de despeses, de beneficis i de molts números, els quals jo no entenia ni la meitat, ja que com saveu sóc de lletres. Per cert amic, gran currada, eres un crack. En aquesta reunió decidirem dia i hora per fer realitat l'objectiu més solidari que tenia la Festa d'Agermanats que era els beneficis de la festa anirien destinats a l'Asil de Sueca.

Com saveu l'Asil esta molt lligat a la festa fallera, ja que totes les comisions durant les falles fan una visita allí, aleshores decidirem que ixe benefici anara destinat allí, això no vol dir que si seguint fent-ho sempre vaja allí, sinó que volem canviar cada any per repartir els diners a la gent o asociacions que ho necesiten.

Al final quedarem el divendres pasat a les vuit i mitja de la vesprada a la porta de l'Asil, amb la camisa d'Agermanats i amb el xec, les monjetes ens reveren molt educadament i quant els diguerem la quantitat del xec es canvia la cara, s'alegrarem moltísim i ens donarem les gràcies molt efusivament.

Amics i amigues agermanats, el somni ja esta cumplit, la paraula fa a l'home o la dona i nosaltres l'hem cumplida, espere que esta festa continue durant molts anys i això esta en les nostres mans.

Al final s'ha recaudat 2552,98 que han anat a l'Asil per ajudar a ixes persones majors que primer ens han criat a tots nosaltres i ara necesiten de la nostra ajuda.


Ací vos deixe dos fotos que verifiquen i certifiquen l'entrega, per si hi ha algú que dubtava de la nostra honorabilitat.

Gràcies per fer els somnis realitat!!!!!!!!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

molt ben fet amics agermanats!!

estic orgullos d'aquest acte i de vosaltres ja que eu sabut el que es el verdader valor de les coses per a dur-les a terme i es "el sentiment". i así en AGERMANATS 2007 ha hagut i molt!

enhorabona. ;)

cento ha dit...

Què comencem de nou?

Amic fep ha dit...

Estamos en ello... Molt prompte començareu a tindre noticies de Agermanats 2008.

Anònim ha dit...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the SBTVD, I hope you enjoy. The address is http://sbtvd.blogspot.com. A hug.

karla ha dit...

Per el que veig, ja tenim data, per a AGERMANATS 2008!esperem que el temps en acompanye i que pogam gaudir com cal d'aquesta festa tan esperada.


Salutacions desde la Ronda

Anònim ha dit...

bon comencament