PATROCINADORS:
¿Vols ajudar patrocinant la segona festa d´agermanats?

POSA'T EN CONTACTE AMB NOSALTRES

dilluns, 13 de juliol del 2009

Comença el compte enrere....

Hola amics...

Com ja habreu llegit en molts blogs fallers de la nostra localitat,AGERMANATS 2009 VA DE BÒ!!

Enguany amb un nou format, dos dies consecutius 11 i 12 de setembre,dins de les festes del nostre poble i obert per a tot el poble sense necesitat de pertanyer a cap comissió per a poder participar en la festa (cal puntualitzar que en les darreres edicions també estavem oberts a la participació de qualsevol persona fora o no fallera).

S'amplia la festa, fent que puguen gaudir d'ella tant grans,com jovens i menuts.

El dia 11 tindrem el típic passacarrer,que s'obrirà al voltant de les 20:30h amb la tradicional lectura d'un manifest en favor de l'agermanament entre totes les comissions de Sueca,El Perelló i Mareny i com no també de l'agermanament entre les falles i el poble de Sueca.Després allà les 22:00h,tindrem el sopar de germanor al parking del centre comercial Sueca Parc(oferit per CATERING UTXANA),on podrem gaudir després, d'uns focs d'artifici i per a finalitzar, l'actuació de l'orquestra TITANIC (gràcies a la col.laboració de l'EXC. AJUNTAMENT de SUECA).
El dia 12 ve carregat de festa per als més menuts (i majors).Tindrem castells unflables des de primer hora del matí (gentileça de SUECA PARC) .La nostra típica globotà (patrocinada per CARAMELS I FESTA) i enguany tidrem per a dinar una paella gegant(oferida per PAELLES BISBAL).Després amb la panxa ben plena i les forces recuperades tindrem una discomòbil (gentileça de SOUND FESTIVAL) i una festa de l'espuma (gentileça de Disco Pub EL SOL).
Si no voleu faltar podeu adquirir els vostres tickets en qualsevol comissió fallera de Sueca.I per a facilitar les coses,en breu es podran adquirir a la Cafeteria-Bar "LA PUNTA".

El preu d'enguany son 20€ e inclouen tota la festa que vos he descrit i la samarreta conmemorativa.

Ja estem ahí amics,el compte enrere a començat....esteu preparats???


P.D: Es recomana a la gent que pertany a alguna comissió fallera,adquirir el ticket per mig de la persona encarregada de la seua comissió.