PATROCINADORS:
¿Vols ajudar patrocinant la segona festa d´agermanats?

POSA'T EN CONTACTE AMB NOSALTRES

dimecres, 13 de juny del 2007

I el rulo no para...

Amigues i amics fallers, com molt be diu el titol... El rulo no para!!! (gran frase d'un gran amic, espere que no es senca ofes per haver-la utilitzat).

La I Festa de Germanor Fallera ja va, poc a poc, prenent forma. Les coses van sentant-se i sols ens queda llimar uns xicotets detalls, com per eixemple, la conformitat de l'Ajuntament de Sueca, cosa que no podem fer fins que no siga nombrat el futur Alcalde i els futurs Regidors prenguen les seves arees de treball.

A tot aço, el comite organitzador continua treballant, continua buscant recolçament de gent de dins i fora del mon faller per a que aquesta GRAN FESTA siga un exit.

Cada vegada estem mes sorpresos del recolçament de les falleres i fallers de Sueca, el Perello i el Mareny, el comite organitzador va cresquent i cada dia rebem mails preguntant com poden ajudar i que poden fer per la festa.

En primer lloc, a tots ells, GRACIES PEL RECOLÇAMENT. En segon lloc, dir-vos que tots els que haveu enviat un mail, quan les coses estiguen mes clares, ens ficarem en contacte en vosaltres per dir-vos com podeu ajudar. Si hi ha alguna persona interesada en vindre a alguna reunio del comite organitzador, estem reunint-mos cada dos dimecres al Bar la Clau, al voltant de les 22.00 hores.

Avui dimecres 13 de juny, tenim una reunio. Si vols vindre, seras benvingut. GRACIES.

L'Organitzacio.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

En el calendari anirem posant totes les cites de les reunions i altres events per si vos interessa. L'accés és public.
Ah! I si voleu es podeu subscriure al calendari i vos avisa per SMS de quan son les reunions.

Amic fep ha dit...

Explica lo del tema de la suscripcio...

Anònim ha dit...

Per a que t'envie un SMS has de tindre el seguent:
1. Compte en google per a poder accedir als calendaris
2. Fent clic en el botó que tenim a la portada t'afegix el calendari d'Agermants.
3. Punxes en opcions-> configuración para móviles
4. Seleecciona el país i posa el nº de tlf.
5. Com que no esta validat el nº has de punxar en "Enviar código de verificacion". T'arribarà un codi per SMS i el poses en "Código de verificación".
6. Amb tot açò fet ja pots anar a qualsevol cita del teu calendari, punxar en opcions i afegir un recordatori via SMS.

Mes explicacions en l'ajuda de Google.

Gemmeta ha dit...

mensaje recibido.............
Esta prou clar, esta clar, jejeje.

Anònim ha dit...

hola a tots, encara no havia tingut ocasió de felicitarvos a tots aquells que esteu fent posible que cada vegada les diferents comisions estigam mes unides i demostreu les ganes que teniu de treballar per les falles,com a grans fallers que sou.MOLTES FELIçITATS A TOTS...AMIC FEP derpres de llegir alguns artícles teus en la web de la meua falla (cervantes)i derpres de pegarli moltes voltes crec que ja se qui eres, pero no ho diré, sols te dic que tu a mi tambe em coneixes,eres un gran faller ENHORABONA

cento ha dit...

jo de moment no vull ficar-me en el tema de les reunions, que alguns en tenim unes quantes a la setmana, però sabeu que jo estaré per al que siga necessari, estaré a la vostra disposició per a les tasques que calga, ja me tenen informat les xiques de la Sales i Pau. ànims, que açò ja te bon color.

Natalia ha dit...

cento, saps que per mi estas informat..jejeje..