PATROCINADORS:
¿Vols ajudar patrocinant la segona festa d´agermanats?

POSA'T EN CONTACTE AMB NOSALTRES

dijous, 28 de juny del 2007

UN POC MÉS AGERMANATS...

Doncs sí amics. Després d'unes quantes reunions, una d'elles amb l'Ajuntament, açò va agafant forma. Vos comente que a partir d'ara el vaixell ja ha sortit i de tots depèn que arribe a bon port.


La data que havíem pensat en un primer moment, el 12 d'octubre, ha sigut ja acceptada, amb la conseqüent ventaja que ja podem anar tancant coses. Un dels aspectes més importants és la quantitat de gent que albergarem durant eixe dia, ja que d'això dependran gran quantitat dels actes: orquestra, xaranga, comensals paella gegant, castells unflables infantils...Açò és molt gran i cal organitzar-se bé.

Per tant donarem ara una setmana de plaç per a la comissió organitzadora per tal que apunten els fallers de cada falla i així realitzar una estimació, tot i que s'està parlant d'unes 1000 persones. Recordeu que tots els assistens eixe dia seran obsequiats amb una samarreta, un ticket per a sopar i un altre per a beure. A més, es podrà gaudir de la companyia i germanor de la resta de fallers de Sueca tot units amb una mateixa causa. I això no es paga amb diners...

Serà una festa, esperem que única i que sente precedent que ja està menejant a les masses de Sueca. Encara t'ho estàs pensant??? No et diem que les places són limitades però si les coses es volen fer bé has d'apuntar-te ja. És gratuït (de moment, jeje). En aquest sentit quantes més persones s'apunten, més barat serà per a tu i per a tots. I si sobra algo, per a l'asil. No et valen les excuses.


Ànim amic faller. Tens l'oportunitat de viure un acte faller
impressionant i multitudinari.
Apunta't ja!!

2 comentaris:

rocio ha dit...

Als tres dies de falles no te dona temps per juntar-te amb tots els amics de les altres comisions, aquesta festa te dona l'oportunitat de fer realitat aquest moment. Pasacarrer, sopar i orquesta amb tots el teus amics siguen d'on siguen.

Amb molta il.lusio estem preparant-ho, esperem que ho disfrutes amb nosaltres¡¡¡

Anònim ha dit...

Hola: ¿heu llegit este escrit que va eixir en el llibret de la Falla Cervantes? També l'he vist a 'Falles tot l'any! ¡¡¡Això és una colaboració!!! Vos el copie a continuació:

ALS QUE CRITIQUEN LES FALLES
[J. V. Yago]

Pel que fa a les falles, hi ha en la societat dues concepcions diametralment oposades; dues actituds tan radicalment distintes com són l’adhesió incondicional i l’aversió irreductible. Uns veuen —i viuen— la falla com la quinta essència d’allò valencià, mentre que altres la consideren poc més que un brollador d’estrèpit i vulgaritat. Es tracta d’una confrontació quasi tan tradicional com la festa, i que suscita reflexions força interessants. Respecte del soroll, per exemple. La majoria dels que consideren les falles només com una forma insolent i anàrquica d’enrenou no han tingut en compte la seua evolució; les jutgen a partir d’un clixé rígid: les prejutgen, i el prejudici armonitza molt malament amb el dinamisme i el canvi. Perquè avui la falla no es queda en foc i traca, en fum i rebombori circunscrits als límits escassos d’una setmana; la festa, igual que ha fet el turisme de sol i platja, s’ha «desestacionalitzat», de manera que les comissions irradien, a més d’allò purament lúdic, un munt d’activitats escampades al llarg de l’any.
L’errada més greu que cometen els denostadors de l’ambient faller consisteix a no voler contemplar-lo sinó des de fora, a pretendre’s impermeables a la música, la pólvora i la llum, a negar la festa més enllà de les comissions. Però les falles no solament són els fallers que figuren als llibrets: les falles no s’entendrien sense l’expectació popular; són una festa incitadora, col•lectivitzant i socialment integradora; són l’últim refugi de la virtut veïnal i agermanant de les festes de poble. Les falles han esdevingut, al capdavall, les conservadores del «carrer» entés com a espai de convivència.
Si es pot dir —al•ludint a certes vel•leïtats sòcio-polítiques— que un club de futbol és alguna cosa més que un club, ¿per què no s’ha de poder dir que una falla és més que una falla? De fet —i amb açò abordem les acusacions de vulgaritat—, actualment ho són. Avui les nostres falles deixen «rastre»: en forma de llibrets cada vegada més acurats, de concursos literaris, de llibres commemoratius, d’una revista mensual que fa visible la incesant activitat fallera de tot l’any, d’edició i representació de sainets… El sainet és al teatre el que la sarsuela és a l’òpera: un «género chico» que, per això mateix, resulta menys elitista i més apropiat per a la divulgació.
Les falles de Sueca viuen un moment únic, ple d’iniciatives i de projectes. Segreguen producte cultural, valor afegit a l’explosió de mediterraneïtat que són.
Per molts anys.