PATROCINADORS:
¿Vols ajudar patrocinant la segona festa d´agermanats?

POSA'T EN CONTACTE AMB NOSALTRES

divendres, 6 de juliol del 2007

Les Xarangues...

Com ens hem proposat anem a informar-vos amics i amigues falleres de totes les comisions de Sueca, Perelló i Mareny de les ultimes novetats que van produint-se en quant a l'organització de la Festa d'Agermanats. El nostre amic Boleta vos informava en l'anterior article que ja s'havien portat a terme unes reunions que eren definitives per fer la festa. Reunions tant en la Junta Local com amb l'Ajuntament i el resultat era molt positiu, es dir recolzaven la nostra iniciativa.

Desde d'aquestes línees vos put dir que ja en pegat un altre pas sòlid cap a la realització de la mateixa. El pasat dimarts ens reunirem alguns agermanats amb representants de xarangues de falles del nostre poble per negociar la seua participació en la festa. La sorpresa va ser gran ja que ells estaven disposats a tot, els encantà l'idea, ens donaren moltes facilitats i nosaltres a ells. Les dos parts cediren com pasa en qualsevol negociació i al final arrivaren a un acord.

Ja podem dir en veu alta que tenim tres xarangues contratades i seguint amb la germanor, tambè hi haurà germanor en quant a les xarangues perquè ixes tres xarangues estan formades per mùsics de moltes falles diferents. Vos explique en contractat ixes xarangues que les vegueu fem despedides pel poble, en les quals són mùsics joves que en falles cadascú va amb la seua xaranga i després s'adjunten tots els fins de setmana per tocar despedides i guanyar-se un duret extra. Com comprendreu açò es tenia que tancar prompte perquè com hem dit avanç ells toquen en despedides i tenien que pillar la data, per a què agafaren ells altres compromisos.

Tambè traguerem el compromís per part d'ells que si s'apuntava molta gent aquest macroevent, ells ens buscarien més xarangues. No es preocupeu que per mùsics no sera. Altra cosa molt positiva de la reunió va ser que ens donaren moltes idees per a què aquest pasacarrer fora inolvidable, no es preocupeu que per la nostra part tot el que siga positiu per a la festa ho aplicarem.

Desde d'aquestes hùmils línees agermanades per una iniciativa només ens queda donar les gràcies als xarangueros per la vostra predisposició i per aconsellar aquestos agermanats.

9 comentaris:

rocio ha dit...

MOLT BE SAN-VALA¡¡¡
ENHORABONA A LES XARANGUES I ALS AGERMANATS¡¡¡

San-vala ha dit...

Es dir a tú tambè que eres agermanada, jejejejejejeje

Jo crec que es un gran pas, aneu avançant ja hem pegat un xicotet pas, poc a poc faren la festa...

Gemmeta ha dit...

Clar que si San-Vala, ja tenim Xarangues!!!!

Agraïm als xarangueros, la seua predisposició. Gracies i Enhorabona per formar part d'aquesta festa.

Xuso ha dit...

gràcies a San Vala per la informació i a les xarangues per la seua predisposició!!!

I també volia agraïr a tots els agermanats, que fins ara no ho havia fet, esteu treballant altruïstament, però sobretot destaca amb la alegria, dedicació i la cosntància amb que ho esteu fent. Impresionant, dona gust estar a vostre costat, amics!!!!

San-vala ha dit...

Gràcies tambè a tú Xuso per el teu art de negociació i se perquè ho dit...

I tambè per formar part d'aquesta iniciativa, tot el que has dit dels agermanats saps que tú tambè el deus incluir amic...

maretta ha dit...

ei que guay, gracies a tots els presidents agermanats per tot el q esteu fent per a q aquesta festa siga inolvidable-

Amic fep ha dit...

PATROCINADORS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

COL.LABORADORS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SPONSORS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

San-vala ha dit...

Esta Maretta que bona es, ja mos ha fet a tots presidents agermanats, jejejejejejejejejejejejejeje

Animeu-se com diu el fep, ajudeu per una bona causa patrocineu, col·laboreu, sponsoriceu per fer una gran festa...

rojuel ha dit...

Gràcies a tots, a San Vala per la informació, a Xuso per la negociació i als xaranguers per la seva predisposició i col·laboració!!

Cada vegada estem més a prop i açò ja va agafant forma, de segur que quedarà una gran festa!!