PATROCINADORS:
¿Vols ajudar patrocinant la segona festa d´agermanats?

POSA'T EN CONTACTE AMB NOSALTRES

divendres, 28 de setembre del 2007

SUECA PARC amb les Falles de Sueca

Amics i amigues el nou centre comercial ubicat a Sueca, SUECA PARC, patrocinara els castells hinchables pel mati del 12 d'octubre a la I Festa de Germanor Fallera - Agermanats 2007.

Despres de reunir-mos amb el Gerent de Sueca Parc, aquest amb molt bona voluntat, apoya al 100% aquest event amb el patrocini de les activitats programades per a tots els menuts al mati del dia 12.

Sueca Parc mostra de seguida el seu interes en col.laborar en aquest event, i fent-nos particip de que espera que no siga el ultim. El centre es fica a disposicio de les Falles de Sueca per poder organitzar qualsevol event en el que puga participar, ficant inclos, a disposicio dels mateixos les seues instalacions per a qualsevol activitat que es poguera realitzar en les mateixes.

El gerent d'aquesta entitat a Sueca es mostra molt col.laborador amb la festa de germanor, molt entusiasmat per vore com es desenvolupa i a mes, ens va fer arrivar la seua voluntat de poder participar en mes events, de poder fer gaudir a tots els ciudatans de Sueca i els seus voltants amb mes activitats organitzades conjuntament amb el mon faller o amb altres.

Desde l'organitzacio de Agermanats 2007, volem donar les gracies al esforç que va a realitzar Sueca Parc per estar amb una festa com aquesta, solidaria i per a tot el poble de Sueca, i de segur que molt prompte estarem parlant per realitzar qualsevol altre event, aixi som els Fallers.

Moltes Gracies.

4 comentaris:

Xuso ha dit...

la MEUA FALLA NECESSITA UN CAU, VEJES A VORE SI ENS REGALA UNA NAVE.....

Fora conyes, moltes gràcies per la iniciativa del centre comercial i per la participació an la festa.

Agraïr també als companys l'esforç per la negocicació!!!

rocio ha dit...

DE LUJO¡¡¡

Es molt d'agrair a Sueca Parc la seua participacio en l'event, i de segur que els menuts ho pasara molt be. Gracies

Natalia ha dit...

BIEN, BIEN, BIEN!!!
que bona noticia!!!!

San-vala ha dit...

Enhorabona per la gestió...

I moltes gràcies a Sueca Parc per participar en la festa i de que manera fem sonriure als menuts...

Açò pinta molt bè...