PATROCINADORS:
¿Vols ajudar patrocinant la segona festa d´agermanats?

POSA'T EN CONTACTE AMB NOSALTRES

divendres, 5 d’octubre del 2007

Tot un èxit....

... si amics, he titulat així l'article, perquè és el que haveu demostrat tots fent costat i volent participar en aquest acte.
Despres de tancar el termini d'inscripcions, tenim apuntats a 1200 amics que han volgut, com tu, participar en aquesta gran festa de les falles i de la germanor.
Ara sols queda esperear que arrive el dia, ja que els deures els tenim fets, la feina repartida i el treballa assumit, tot per a que eixe dia els actes es fonguen un rere l'altre amb la única preocupació per als participants que la de passar-s'ho el millor possible.
Sabeu que continueu tenint en cada comissió un delegat a la organització per a qualsevol dubte que puga sorgir-vos del funcionament/horaris dels actes preparats per al dia 12.
Les samarretes es van a repartir en les properes reunions de cada comissió, o en cada cas, com el representant de la organització a cada comissió, considere oportú.
De totes maneres, si teniu qualsevol dubte o voleu tranmétre'ns qualsevol cosa, podeu dirigir un escrit al correu que trovareu en aquest blog.
Ja ho tenim ahí, la il·lusió i l'esforç ja està ficat, ara sols queda que algú de dalt ens tire una última maneta, i ens deixe sense pluja per al dia D.
Gràcies de nou a tots els participants/músics/col·laboradors/patrocinadors, per recolzar l'event.
I com no, reiterar les gràcies a tots els meus companys de l'organització per lo fàcil que estan ficant les coses.

13 comentaris:

rocio ha dit...

Xuso estic d'acord en tu en que l'aceptacio dela festa a segut un exit, i el plaer es meu de poder col.laborar amb tots els companys que han fet possible aquest event.

Amic fep ha dit...

Seguint la mateix linea que els meus companys Xuso i Rocio... amics, ha sigut un honor i un plaer poder gaudir de tots estos messos al vostre costat preparant aquesta "inolvidable" festa. Desde aci, gracies a tots els que l'haveu fet posible, vosaltres organizat-la i vosaltres fallers i falleres, amics i amigues de Sueca, per participar.

Companys, ha sigut una molt bona experiencia, i he apres molt de vosaltres. Un plaer.

San Karrega ha dit...

No dic res més... ja ho sabeu tot... gràcies per fer un somni realitat...

Ara el que no crega en els somnis... que el dia 12 pegue una miradeta, igual s'alegra...

San-vala ha dit...

Seguim en la línea amics organitzadors el plaer, l'orgull i la satisfació ha sigut reciproca.

M'he ensenyat moltes coses de vosaltres però una sobreix sobre totes les altres, l'amor que li teniu a les vostres comisions i l'amor que li teniu a la festa fallera en general.

Gràcies als patrocinadors, colaboradors, xarangueros i com no a tots els fallers que s'han apuntat per deixar-nos fer d'un somni una realitat...

Gràcies de tot cor...

Gemmeta ha dit...

Jo no vullc ser menys, així que també vull agrair a tots els falleres i no falleres que van a participar amb la festa, a tots els patrocinadors, col.laboraors i com no, donar les gracies als meus companys per tots aquestos mesos que hem estat junts intentat organitzar la festa de la millor manera posible. PER A MI ES TOT UN PLAER HABER TREBALLAT AMB VOSALTRES.
ENS QUEDA UNA SETMANA, YUJUUUUUU!!!!

rojuel ha dit...

A mi ja em queda res per dir, reitere que ha sigut un plaer treballar amb tots vosaltres, i ha sigut un plaer treballar per allò que un dia va ser un somni i que avui és una realitat.

Gràcies a tots: companys, participants, col·laboradors i tots aquells que han fet possible l'event. Moltes gràcies ...

cento ha dit...

nomes vull felicitar-vos per la feina feta, que el dia 12 sia un exit, i que l'any que ve ho podam repetir, açò son falles i les festes comencen quasi abans d'acabar.

Anònim ha dit...

Aprfitaré els simils taurins......

la faena esta feta només falta la puntilla......

GRACIES als companys de l'organització,un plaer.

Anònim ha dit...

BON DIA A TOTS, JA ARRIBAT EL DIA, QUEDEN HORES.

SI PLOU HEU PENSAT EN ALGUNA SOLUCIO O SAPLASARIA?

Xuso ha dit...

si, anar el dissabte a per caragols!

Anònim ha dit...

amics amigues que per lo que va de dia no a plogut, i per a dema marcava una millora, espere que per lo que mes vuiga que no ploga, per que seria un poc lios i penos no poder dur aquest dia al 100%, espere que estos de canal 9 sekivoquen i que no sigan tant alarmistes de pre-emergencia i tot el que van dient, son un poc exagerats i al vista esta que per avui era la catonbe, pero en fi raimon en una canço seu diu..AL MEU PAIS LA PLUTJA NO SAP PLAURE, O PLAU POC O PLAU MASSA, SI PLAU POC ES LA SEQUERA SI PLAU MASSA ES UN DESASTRE...

rocio ha dit...

Serà prou dificil aplasar tan gran festa ja que els entrepans del sopar estaran apunt i de seguida hi han proclamacions i altres festes. Pero com no te que ploure, no pasara res¡¡¡

cento ha dit...

estimats companys, podrieu obrir un nou fil per tal de poder expresar les nostres sensacions al respecte del AGERMANATS 07, de ben segur que serà gratificant per a tots contar les experiencies viscudes eixe dia tan gran per a les falles de Sueca. des de plors pels nervis, cantics als casals on soparem, on aprofite per donar les gràcies a les falles anfitriones i felicite als usuaris pel seu comportament tan familiar i de bon rollo que es va viure als sopars (com a minim al de Sales, i pel que m'han contat també als altres casals). i ara sí, podem dir que ja han començat les falles de 2008.
enhorabona a tots i gràcies als organitzadors per regalar-nos un dia així.