PATROCINADORS:
¿Vols ajudar patrocinant la segona festa d´agermanats?

POSA'T EN CONTACTE AMB NOSALTRES

dijous, 10 de juliol del 2008

Ja tenim dates tancades...

A l'estiu com saveu els Agermanats no parem, bueno millor dit intensifiquem la feina, ja que la Festa d'Agermanats esta més prop del que pensem. Penseu que el dia de la Festa es el 4 d'octubre però avanç de la mateixa tenen que estar tancades moltes coses. I això es el que ferem en la reunió d'ahir que per cert la farem al Cau de la Falla Sol i Tarongers aprofitant que estem en estiu i buscant la frescoreta que hi ha a la mar.

Es parla de la propaganda que ficarem a les camises, la qual costa 500 euros i ja tenim dos patrocinadors que són Fustes Bonet i Sueca Park. Igual vos pareix un preu elevat però es la que més propaganda pot fer al vostre negoci o empresa, ja que les camises apart de la festa després es segueixen utilitzant per a tot. Només vos fique un exemple pareu-se a pensar a quanta gent heu vist en la camisa d'Agermanats després de la festa de l'any pasat pel carrer i voreu que es molta. Una volta parlat amb l'empresa que ens fa les camises i decidit ahir en reunió, s'arriva a la conclusió que la data limit per entrar en les camises seria el 1 de setembre.

Altra cosa que es parla fou sobre el cartell i les propagandes que van al mateix. Com saveu un espai costa 40 euros, dos 80 euros i així sucesivament i si vols anunciar-te tambè al blog 20 eurets més. Decidirem que el cartell deuria estar penjat almenys dos setmanes avanç de la festa en els negocis que ens han ajudat i per altres llocs de Sueca, més que res per a què la gent estiga informada en temps. Així que la data màxima que teniu per ficar la propaganda del vostre negoci es fins el 13 de setembre, ja que l'imprenta necesita almenys una setmana per confeccionar-lo.

"Eso es todo amigos". Els Agermanats savem i entenem que estem en crisi però que millor manera que anunciar-se amb uns quants eurets en una festa falleril que agermanà a totes les comisions de Sueca, Mareny i Perelló deixant de costat de quina falla som i amb l'objectiu comú de pasar-ho tots bè junts en una Festa Fallera i si damunt el benèfici va destinat a gent que ho necesita com l'Associació del Càncer millor que millor. Que digueu vosaltres colaboreu????