PATROCINADORS:
¿Vols ajudar patrocinant la segona festa d´agermanats?

POSA'T EN CONTACTE AMB NOSALTRES

divendres, 4 de juliol del 2008

Es perfilen els col.laboradors

Les empreses que van a patrocinar i col.laborar en el event de la II Festa de Germanor a Sueca ja van prenent força en la seua implicacio, es el cas de dos empreses que van a patrocinar el mati dels xiquets.



En primer lloc, al igual que pasava el passat any, SUECA PARC, patrocina els "Castells Hinchables" per a tots els menuts de Sueca que tindra lloc el dia de Germanor pel mati al Parc de l'Estacio. Aquesta empresa ha volgut estar novament al costat de l'organitzacio d'aquest event per continuar la linea de estar amb les Falles del nostre poble, conforme va fer patrocinant la pasada edicio de Concurs de Xarangues.

Igual passa amb STAR DE FESTA. Torna a repetir el patrocini de la "Globota", la xicoteta mascleta que fan els nostres menuts punjant al voltant de 3.000 bufes, conforme feren el pasat any.



Tambe hi ha que donar les gracies a FUSTES BONET, que junt a SUECA PARC, pel moment, han confirmat la seua participacio a ficar la publicitat a les samarretes que es faran per l'event.



Desde l'organitzacio d'agermanats, MOLTES GRACIES, a estes tres empreses.


Nota: si vols col.laborar, sols tens que ficar-te en contacte en nosaltres, ja siga per mail aci mateix al blog, o contactant amb qualsevol membre de l'organitzacio. Gracies