PATROCINADORS:
¿Vols ajudar patrocinant la segona festa d´agermanats?

POSA'T EN CONTACTE AMB NOSALTRES

dimecres, 2 de juliol del 2008

Noticía en la revista Falles Tot l'Any!!!!!

Els agermanats tornen a la càrrega

La segona festa de germanor fallera fi xa per al pròxim 4 d’octubre la seua celebració i destinarà els benefi cis econòmics a la Junta Local de Lluita Contra el Càncer

A germanats 2008 ja té data. La que serà la segona festa de germanor fallera a Sueca es celebrarà el pròxim dissabte 4 d’octubre. Fins aleshores, el comité organitzador –format per fallers i falleres de les diferents falles- ja treballa de valent en l’organitzaciód’un event que en 2007, tot i la novetat, fou un rotund èxit de participació.


Segons ha pogut saber Falles tot l’any, Agermanats 2008 seguirà les mateixes directrius de la seua primera edició, és a dir, fer una festa pensada en persones de totes les edats i amb un objectiu clar: mantindre el clima actual de cordialitat entre les 16 comissions falleres de Sueca, El Perelló i el Mareny de Barraquetes.


A hores d’ara poques coses es poden donar per fetes. No obstant, una sí sembla clara. I és que l’organització ha pensat en seguir dotant a esta festa d’una condició benèfica. És per això que esta vegada el benefi ci econòmic fi nal serà destinat a la Junta Local de Lluita Contra el Càncer de Sueca, uncol•lectiu que porta molts anys treballant per recaptar diners i destinar-los a fer front a eixa temuda malaltia.


Cal recordar que en 2007 el comité organitzador d’Agermanats va aconseguir efectuar una donació de 2.552’98 euros a l’asil d’ancians de Sueca. L’aposta dels fallers i les falleres per dotarde continuïtat esta celebració ha estat un encert, contribuint a desestacionalitzar les falles i ‘segrestar-les’ del tradicional mes de març.


A banda, en 2007, els 1.200 participants que, segons l’organització, preneren els carrers i els casals de Sueca, demostraren que la diversió no és, en cap moment, incompatible amb el civisme i el bon comportament. Agermanats 2008 disposa d’una pàgina web en la qual regularment incorpora informació sobre esta festa. L’adreça és la següent: http://agermanats.blogspot.com.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

I could give my own opinion with your topic that is not boring for me.

Anònim ha dit...

It could widen my imagination towards the things that you are posting.

rocio ha dit...

Un trimestre queda per al gran retorno d'Agermanats, esta vegada serem el de l'any passat mes els que seu pergueren per diferents circunstancies, inclòs el bon temps te que vidre a la festa.

Esperem donar la mateixa cantitat de diners a l'asosiacio contra el cancer el mateix o mes que donar a l'asil. PODEMOS¡¡¡

unrodabars ha dit...

Clar que PODEM!!!

Aneu comprant els tickets que igual s'acaven!!??

Jo ja tinc el meu reservat i el de la dona,el del meu amic........

I tu a que esperes???????

Anònim ha dit...

Dober zacetek