PATROCINADORS:
¿Vols ajudar patrocinant la segona festa d´agermanats?

POSA'T EN CONTACTE AMB NOSALTRES

dimarts, 14 d’octubre del 2008

EL LADO OSCURO….

L’any passat ja vaig deixar en el tinter un escritet d’aquestes caracteristiques i enguany com a que alguns hem repetit en açò de l’organització,una ombra torna a planejar pel meu cap.

Després de molts messos de pegar-li voltes a la festa,una volta celebrada tots ens felicitem,ens donem la enhorabona,ens peguem palmadetes a l’esquena: Xe que bons que som.

Com vos anava contant al principi, enguany no voldria que ningú ens oblidarem de la part fosca de la festa,d’eixa gent que no es veu i que aguanta una bona part de l’any que ens n’anem de casa, una volta a la setmana i que tornem parlant de propagandes,xarangues ,castells unflables i l’orquesta Titanic.

Deia eixa frase celebre: “darrere d’un gran home sempre hi ha una gran dona”,a l’actualitat i tal i conforme estan les coses,a mi em pareix inclòs desfasada, ja que la dona no està darrere de ningú sino al capdavant de molts llocs... però anant a lo que anem,prou fan les nostres respectives parelles d’aguantar-nos tot l’any amb reunions d’agermanats per a preparar una festa en la que durant quasi 24 hores les abandonem per a dedicar-nos en cor i fetge al event.

Un gran sacrifici,que també es mereix el seu reconeiximent:

GRÀCIES A TOTES I TOTS ELS QUE DES DE L'OMBRA TAMBÉ FEU POSSIBLE AGERMANATS !!!!


p.d:Ja se que alguns a l'organització no teniu parella,va per als demés....per cert podrieu emparellar-se per ahi alguns,no??






5 comentaris:

karla ha dit...

Pues sí ximo, tens molta raó, darrere de tots nosaltres, hi ha algú, siga parella o no, que mes de un dia passa les hores agarrant mosques...jeje!

AMOR, AMOR....A PRIMERA VISTAAA!JAJA!

Anònim ha dit...

efectivament si senyor jo ue dit sempre , una dona no esta mai derrere de ningu si de cas davant o al costat

rojuel ha dit...

Jajajaja, ara vas de Celestina, Ximo? Jajajajaj

Be, ara en serio, és ben cert això que dius, hi ha que agraïr a totes les parelles el seu recolzament; al llarg de l'any son moltes hores les que invertim i es fa pesat... Moltes gràcies a tots!!

San-vala ha dit...

Que gran eres Ximet, si molta raó tens amic. Quantes voltes hem deixat a les nostres xicones a casa tristes o cabrejades perquè després d'un dia sense voret només volem estar amb tú...

I tú arrives a casa i li dius: "Cari me'n vaig a la reunió d'Agermanats o a contractar les xarangues o a vore el preu del Katering..."

I ella es queda en casa i el més important que es compren i ens ajuda en tot el que poc...

Per la meua part jo put dir que tinc molta sort ja que la meua reina en dona molta llibertat i tinc clar que sense ella al costat no seria ningú...

Gràcies carinyet...

karla ha dit...

OHHHHH!Que bonito, que bonito!!!