PATROCINADORS:
¿Vols ajudar patrocinant la segona festa d´agermanats?

POSA'T EN CONTACTE AMB NOSALTRES

dilluns, 6 d’octubre del 2008

No tinc paraules...

No tinc paraules per a descriure totes les experiències viscudes el pasat disabte en la Festa d'Agermanats. Començant desde bon matí a l'Estació i finalitzant al ball. En nom de l'Organització m'agradaria donar l'enhorabona a tots els fallers vinguereu a la Festa, ja que demostrareu que els fallers esten fets d'una pasta especial. El matí era el moment de la nostra pedrera, es dir dels xiquets que tenim que cuidar bè ja que són el futur de les falles, on pogueren gaudir de gran varietat de jocs infantils i com a colofó arriva la Globotà. L'oratge es dona una tregua després de l'arruixo de la setmana pasada i poguerem disfrutar d'un sol radiant. Gràcies a que es va poder fer tot el mateix dia no com l'any pasat vinguerem més xiquets als jocs infantils.

Personalment per a mi el moment més espectacular fou la cercàvila, posiblement serà perquè sóc molt xaranguero. Estar d'alt del Colomar i vore la gran quantitat de fallers i falleres agermanats per una sola causa la Festa Fallera es aborronador. Per als organitzadors la cercàvila va ser una odisea perquè tenies que estar molt pendent de que la gent no es clavarà per dins de la xaranga o que tiraren avant però en termes generals es va aconseguir. Tambè m'agradaria fer menció a fallers amics que sense ser de l'Organització ens ajudarem per poder anar tot com tocava. La cosa acava en el Colomar de manera espectacular on totes les xarangues cantaven com si foren una, es dir agermanades tambè.

D'allí la gent acudí al Polígon on ja estava preparat el Katering per sopar. Els fallers i falleres anaren arrivant poc a poc, per a mi l'únic inconvenient fou que baixaren les temperatures i l'ambient era molt gelat. Després de sopar va vindre el castell de focs i finalment l'espectacular Orquesta Titanic que per cert gràcies a ells entraren en calor. Amb açò el teló d'Agermanats 2008 s'abaixà i esperem que vosaltres hageu disfrutat igual o més que els organitzadors perquè això voldra dir que seu pasareu molt bè...

I als organitzadors que ja els consideré amics només dir-vos que meu tornat a sorprende per les vostres ganes de fer feina sense traure res a canvi, bueno si fer feliç a la gent i recordar al poble de Sueca, Perelló i Mareny que els fallers están ací durant tot l'any. Vosaltres heu segut el secret d'aquesta festa i només dir-vos per finalitzar QUE SOU GRANDES I NO CANVIEU COM ELS FALLERS DE SUECA, PERELLO I MARENY!!!!

11 comentaris:

Amic fep ha dit...

En tu al 100%... que raro que no apareguera la frase "sou grandes..."

El millor de tot aço es vore al companys fallers, vore com han gaudit, com has estat ahi, i per aixo, i pels comentaris de tota la nit, et queda un bon sabor de boca, i penses que ha valgut la pena, la recompesa... haver fet una feina ben feta.

ENHORABONA COMPANYS!!!!

unrodabars ha dit...

Ens queda eixe gran sabor de boca,eixa concentració en el colomar i eixa emoció que es sent alli dalt.

GRACIES A TOTS PER LA VOSTRA PARTICIPACIÓ!!!

Anònim ha dit...

wno a mi com a musicc... no tinc paraules . . moments aborronadors... pero ya vec q enguany pocs comentaris de les xarangues . . . avore si deixem algo per a ixos cracks que no pararen d'animar a la gent!!!
C25!! la cafrá!!! lo-lo-ló!! 69%!!! XICSS SENSE PARAULESS . . . .

rojuel ha dit...

Tampoc jo tinc paraules per descriure que va significar per a mi el dia 4 d'octubre, però una cosa si que vos dic, m'alegre molt d'haver format part d'aquest projecte, ha sigut una magnífica experiència.

De nou mil gràcies a tots els que ho han fet possible, patrocinadors i colaboradors, participans, organització i com no als músics, part esencial de festa fallera en general i de la d'agermanats en particular. És ben cert que no pararen d'animar, que s'ho van currar mogolló, sou grans amics

MIEMBROS DEL COMITÉ ha dit...

Algun dia quan sigau majors es donareu conter realment de lo q eu fet!!! Es molt gran el q s'aconseguit! reunir un miler de fallers en una festa fallera, només xq ens agraden les falles!!! si em permet el meu amic san-vala vos a dic a tots vosaltres: SOU GRANDES!!!

Anònim ha dit...

Espectacular!!!!!!
Donar-vos la enhorabona per aquesta segona edició d´agermants. Una festa espectacular, no tinc paraules. A mi m´encanta tot allò que es refereix a la falla, però el rato de la concentració va ser impressionant, el passacarrer ideal, no se si és per el temps que fa que no eixiem amb la xaranga al carrer o que, però va ser emocionant.
MOLTES FELICITATS als organitzadors perquè va ser un dia meravellos.
Jo personalment espere que aquest dia es converteixca amb una tradició per a les falles de Sueca i que tots els anys pogam gaudir un dia de la companyia de tota la gent que forma part del món de les falles.

SPIELBERG ha dit...

Tots voldriem que açò perdurés any rere any i que el poble de Sueca ho pogués gaudir. El temps ho dirà.

M'unix als agraïments dels meus companys en vers de tots aquells que ho heu fet possible.

dinarama ha dit...

La veritat, una odisea, meravellosa, aborronadora, quan toquen tots els músics junts, quan sents la traca quan veus la gent ahí vaix amb ganes de festa.....
En una sòla paraula...
MAGNIFIC
Un bes companys

karla ha dit...

No hi han paraules per a descriure tots els moments que vaig viure el passat dissabte.Vos done les gràcies per haver-me acollit amb ixa simpatia que vos caracteritza a cadasqun de vosaltres.Ha sigut una experiencia inolvidable...l'any que ve, si no passa res, mes!Un abraç a tots, sou els millors, no hi ha cap dubte!

CONTINUARA..........

Carlos Miragall ha dit...

La cucaracha, la cucaracha, lalalalala....

karla ha dit...

JAJAJJA!Ja tinc cucaracha fins l'any que ve...jeje..

Ja esteu recuperats per a tornar a voremos o que??