PATROCINADORS:
¿Vols ajudar patrocinant la segona festa d´agermanats?

POSA'T EN CONTACTE AMB NOSALTRES

divendres, 11 de maig del 2007

AGERMANATS 2007... Una realitat!!!!!!!

Companyes i companys fallers de Sueca, Mareny i Perello, i perque no? de fora d'aquestes poblacions. Gent no fallera. Ara si, el somni va poc a poc convertint-se en realitat, el que un dia pensaven que era un projecte bonic, ambicios, pero dificil de dur a terme, esta convertint-se, amb molt d'esforç d'un grup de fallers, en una festa mes dels 365 dies del any que dura la Festa Fallera.

El primer pas, el recolçament de la nostra Junta Local Fallera, ja el tenim. Unanimement han donat el seu recolçament als organitzadors d'aquest event i s'han ficat al seu costat per a tot el que fera falta.

Agermanats, perque?
Dia a dia, son mes les comissions falleres que per proximitat, per arrels o per amistat inventen una festa mes, a la qual li diuen agermanament, de tots es sabut l'agermanament entre les comissions falleres de Avinguda d'Espanya i Materal, de Falla el Portal i Ronda Pais Valencia, i algunes mes que segur me deixe...

Perque no un macro agermanament?

Per que no mostrar als ciutadans de Sueca l'unio que existeix entre totes les comissions que formen part d'aquesta festa a Sueca, Mareny i Perello?

Per que no col.laborar en la dificil llavor de la Junta Local Fallera en tindre mes events i que les comissions falleres puguen gaudir de mes dies de Falles?

Les noves tecnologies, cada vegada mes, en uneixen i es milloren les relaciones entre tots els fallers i falleres de distintes comissions. Ara es el moment de demostrar-ho, ara es el moment de fer realitat un sentiment present en totes les comissions falleres, ara es el moment de gaudir, de nou de la nostra festa.

Falleres i falleres, ja tenim data, ja tenim actes, sols ens falta que demostreu el que sentiu, que feu realitat aquest somni, que ensenyem als nostres veïns no fallers que es la Festa Fallera, en definitiva, que totes les comissions falleres de Sueca, Mareny i Perello estiguen unides baix un mateix sentiment... LA GERMANOR.

Vos esperem, i GRACIES, tots som la Falla, tots som LA FESTA FALLERA.

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola!!!Jo soc nova en tot açò, però después de haver llegit els articles d'aquest blog m'he decidit a enviar algún comentari.
Primer que res enhorabona per el blog que haveu creat,es...impresionant!
I després de llegir l'últim article, vec que aquesta festa està cada vegada més prop, sobretot perque la junta ho ha aceptat!
Ja queden menys dies per esperar que arribe el gran moment!:)
ADEU

Amic fep ha dit...

Gran honor que ens visite la Delegada de Festes de la Falla el Portal. Gracies. Ja contavem en la teua presencia a la festa i se, personalment ho se, que vas a arrastrar molta gent de la teua comissio per fer realitat aquest event. Sera impresionat Carla!!!!

San-vala ha dit...

Açò ja es una realitat!!!!!, tots a una ho conseguirem...

VISCA LA GERMANOR ENTRE LES FALLES DE SUECA!!!!!!!!

VISCA LA FESTA FALLERA EN EL NOSTRE BENVOLGUT POBLE!!!!!!!!!

Natalia ha dit...

Anem sortejant obstacles..uff..anem alla!!!

Anònim ha dit...

TINK ENTRE MANS UN VON COLABORADOR IMPRESIONANT,AMB MOLTA PASTA PER DAVANT,PERO POC A POC NO CNATEM VICTORIA....

Natalia ha dit...

JUANET, LES NOTICIES PER MAIL..QUAN HO TINGES AVISA!!

Anònim ha dit...

NATALIA SI NO TINK EL EMAIL DE CASI NINGU PER NO DIR NIGU XUSO CRER K T K POSAR-LOS DE TOTES MANERES VES AGREGANME O K SIGA EL ME ES juanrolu@hotmail.com

San Karrega ha dit...

Ja estàs agregat...

Gemmeta ha dit...

Aneu en compte, en lo que somnieu, que de vegades els somnis es fan realitat....


VISCA LA GERMANOR FALLERA!!!!

Anònim ha dit...

q guay no sabia que havieu creat esta web, q xulo!
Ixe dia te q ser impresionant, increible, lo mai vist a sueca ni aningun poble!

Visquen les falles!!!

Anònim ha dit...

Açò pot ser sonat.

TOTS D'UNA MATEIXA FALLA PER UN DIA.

Dos paraules:

IM-PRESIONANT :)

Anònim ha dit...

Hola bona nit,en primer lloc donar-vos l'enhorabona per el blog que teniu,bueno i bla bla bla,que se sol dir.
I en segon lloc FELIÇITAR-VOS per el projecte que esteu portant endavant,que com tots pensem es un somni que se fara realitat, amb la col·laboracio de totes les comissions i millor dit en cara ,per els membres de cada comissio.
Una paraula ho engloba tot IMPRESSIONANT.
La nostra sincera ENHORABONA.

VICTORET i VERO.

Anònim ha dit...

Q guai!!!!!!!!!!, sols donar la enhorabona i felicitar a tots els fallers q han dut sta iniciativa endavant...es algo molt costós i amb molta responsabilitat...moltes gràcies a els fallers q stan fent açò possible!!!!!!!!
Eva de la Ronda

Anònim ha dit...

yo i el MONT a tocarrrrrrrrrrrrr,loloolo

Anònim ha dit...

Soc de la falla Sol i Tarongers i magradaria saber si aquesta falla a comunicat ya el nombre de asistents a l'acte.Gracies