PATROCINADORS:
¿Vols ajudar patrocinant la segona festa d´agermanats?

POSA'T EN CONTACTE AMB NOSALTRES

divendres, 11 de maig del 2007

ESTIMAT FALLER...

LA COMISSIÓ ORGANITZADORA DE LA PRIMERA FESTA DE GERMANOR FALLERA

SALUDA


al president i fallers de la comissió i els informa del següent.

Recentment ha estat aprovada per la Junta Local Fallera de Sueca una proposta festiva que et comuniquem a continuació. Aquesta iniciativa naix de diversos fallers que, després d’haver observat la realitat fallera del nostre poble i veguent que som festers a més no poder, decidirem organitzar una festa per tot l’alt. Una festa purament fallera.

Dia, rere dia, molts fallers s’agrupen al voltant de pàgines falleres o blogs. Des d’un d’aquestos va sorgir la iniciativa que et proposem a continuació. Fallers que pertanyen a diverses comissions i que fan notar la seua germanor. Per això, després de varies incerteses i reunions entre un grup d’amics fallers de diverses falles de Sueca, El Mareny i el Perelló, vam pensar la següent proposta:

Realitzar el dia 12 d’octubre un passacarrer amb xaranga per tot el poble de Sueca, un sopar, un castell i una discomòbil. La peculiaritat d’aquest acte és que tots els fallers de Sueca anirem vestits amb una mateixa samarreta, sense distincions alguna entre els fallers ja que l’objectiu principal de l’event és la germanor. Una germanor per un mateix sentiment. Una germanor per una mateixa idea. Una germanor per una mateixa festa. Una germanor per mantenir viva una tradició. Una germanor per les falles i per als fallers.

El lloc destinat per a realitzar aquesta festa és el polígon industrial ja que pensem que és un lloc on no anem a molestar a ningú i l’afluència de gent pot ser massiva degut a la proximitat dels pubs i discoteques que l’envolten.

La data era una de les qüestions que més ens preocupava. Quedava clar que volíem fer-ho pel mes de setembre, però sense interrompre les nostres festes patronals ni la mostra de MIM. Aleshores vam pensar en fer-ho un divendres festiu, com el 12 d’octubre, aprofitant que la setmana següent és la presentació de la fallera Major de Sueca.

Què necessitem? Necessitem gent involucrada amb la causa. Necessitem, en primer lloc, un responsable a cada comissió capaç de moure i mantindre informada a la gent. És important saber amb quanta gent comptem, donat que pot ser un acte massiu.

Segurament estareu pensant qui pagarà aquesta festa o de quina manera es finançarà. Estem treballant en la recerca de patrocinadors ja que voldríem cobrir, en la mesura d’allò possible, totes les despeses que anem a fer. De totes maneres, cada faller participant abonarà una quantitat de diners que dependrà en gran part dels patrocinadors. Com es tracta d’una festa de germanor fallera, pensem que no ens molesta pagar per una cosa que ens agrada, ja que ho fem durant tot un any a totes les comissions de Sueca, el Mareny i el Perelló. A més, tot allò que puga’m obtindre de benefici, ho donarem a l’Asil dels Ancians, donant a aquesta festa un ambient benèfic.

Fins ací és tot el que podem avançar. Cal informar-vos que s’ha creat una pàgina web per a l’ocasió, a l’abast de tots i totes. Ací es podreu posar en contacte amb els organitzadors. A més, si tinguéreu algun dubte, el responsable creat per a cada comissió vos informarà de tot. La pàgina web és: agermanats.blogspot.com.

Rebeu una cordial salutació d’uns fallers com cadascú de vosaltres.

Atentament,

COMISSIÓ ORGANITZADORA

3 comentaris:

Anònim ha dit...

ESPECTACULAR!!!! Jo m'apunte a la gran festa de la germanor fallera!!! Que hi ha q fer x a agermanarse i ajudar a l'organització???

San Karrega ha dit...

POsar-te en contacte amb nosaltres...

agermanats@ara-vinc.com

Anònim ha dit...

Hello, as you can see this is my first post here.
In first steps it's really good if someone supports you, so hope to meet friendly and helpful people here. Let me know if I can help you.
Thanks and good luck everyone! ;)